Om

Velkommen til Nordfyns zoneterapi.
Dejligt du fandt vej hertil.
Jeg hedder Solvejg er 57 år uddannet som Socialpædagog og Zoneterapeut er godkendt og registreret alternativ behandler (RAB) medlem af ZCT.
I 2019 startede jeg uddannelsen som Zoneterapeut hos Fyns Zoneterapeutskole.  Sideløbende har jeg taget uddannelse i Anatomi og Sygdoms lære og kurser i Massage, Hotstones, Cupping, Øreakupunktur samt førstehjælpskursus som vil blive opdateret hvert 2 år. Yderligere har jeg i 2022 og 2023 taget uddannelsen som Muskulær Zoneterapeut ved "Zoneterapeutskolen Dit Alternativ" v/ Christian Slot i Odense.
Det har betydet  at jeg i dag med stor glæde arbejder som selvstændig zoneterapeut i min hyggelige klinik " Nordfyns Zoneterapi " beliggende i de skønneste omgivelser tæt på strand, skov og i den charmerende købstad Bogense.
For mig er nøgleord som tid, ro og dig i centrum helt klart mine vigtigste arbejdsredskaber. Derfor er der også sat god tid af til den enkelte klient så mine voksen behandlinger tager min. 60 minutter pr. gang og samtidig er jeg meget opmærksom på at behandlingen for mine klienter bliver en positiv oplevelse med forkælelse for både krop og sjæl.

Selve behandlingen foregår i skønt lokale med behagelig briks og et tilhørende hyggeligt venteværelse på Oslovej 49 5400 Bogense.
I venteværelset er der mulighed for at nyde en kop the, give sine fødder et varmt fodmassagebad samt læsestof i form af ugeblade og pjecer fra "Alma".

I venteværelset er der udstillet produkter fra A. Vogel og Allergica samt lækre Aloe Vera produkter fra Forever Living da jeg også er forhandler af disse. Se mere her:  https://sols-aloe.myforever.eu/store Nogen af cremerne bruges også i klinikken når der arbejdes med zoneterapi.